Firma Rehber

Portekizli hoca transfere ilişkin konuştu: Jose Mourinho’dan Çağlar Söyüncü itirafı! – Son Dakika Spor Haberleri

F.Bahçeteknik direktör José Mourinho, FBTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

“Oyuncularımın her şeylerini verdikleri bir haftaydı. Kolay bir antrenman kampı değildi, günde iki kez antrenman yapıyorduk. Hazırlıklara konsantre olduk. Hazırlık maçı oynamak kolay olmadı ama çocuklarımız iyi iş çıkardı. O maçı yorgun oynadım. Kulübümüzün organizasyon düzeyi açısından da iyi bir haftaydı. “İlk haftamdan çok memnunum.”

“ÇAĞLAR'I DA ROMA'DA İSTEDİM”

“Elimizdeki oyuncular farklı, önümüzdeki hafta oyuncular takıma geldiğinde farklı olacak. EURO'nun bitiminden sonra yine farklı olacak. Çok sayıda genç oyuncumuz var, onları lige hazırlamaktan mutluyum. Gelecek. Tadiç, Szymanski ve Livakovic tatilde. Şu anda karşı karşıya olduğum zorluk, geçen sezondan geriye kalan şey. “Kaliteli bir kadromuz var. Transferde duygusal değil mantıklı hareket etmek istiyoruz.”

“Çağlar'ın takımda kalmasından dolayı mutluyum. Başkanımıza teşekkür ediyorum çünkü takımda kalmasını istediğim bir oyuncuydu. Çağlar'ın gerçekten beğendiğim nitelikleri var, takımda kalmak isteyen oyuncular istiyoruz” Ben de onun Roma'ya gelmesini istedim ama o başarılı olmadı. O benim ne istediğimi biliyor, ben de biliyorum. Atletico'nun ne istediğini biliyorum ama kulübümüz iyi bir iş çıkardı ve Çağlar'ın gelebilmesi harika bir haber. bizimle birlikte Avusturya kampına.”

“6-7-8'İN TRANSFERE İHTİYACI YOK”

“Türkçe bilmiyorum ama bana ne sorduğunuzu biliyorum. 4-5 kez transfer dediğinizi duydum. Türkiye liginde bazı takımlar çok fazla transfer yapıyor, bu lig adına iyi bir şey. Bu şu anlama geliyor” Paraları var ve maaşlarını yüksek ödeyebiliyorlar, umarım maaşları ödeyebilirler. Tabii ki bu bizim sorunumuz değil…”

“İstediğimiz profilleri zaten belirledik. Kısa süre sonra ilk resmi maçımızı oynayacağız. 6-7-8 oyuncu getirmemize gerek yok, önceliklerimizi biliyoruz. Çağlar zaten burada olan bir oyuncuydu. Hiçbir takım bunu yapamaz. Transfer döneminde şampiyon olacağız. Şampiyonluğa Nisan ve Mayıs ayları arasında karar vereceğiz. “Yapacağımız hamleleri biliyoruz ve yapacağımızdan eminim”.

“TÜRK YEMEKLERİ ÇOK GÜZEL”

“Medya haberlerinin tadını çıkaracak zamanım yok. Ortaya çıkan çok sayıda sahte haber var ve gerçek haberler de var. Yapılması eğlenceli bir şey ama buna zamanım yok.”

“Buradaki pasta kesme kültürünü çok seviyorum. Gittiğim her yerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Ayrıca bu pasta kesme kültürünü de çok sevdim. Yemekleri de çok güzel. ama burada iki kat daha dikkatli olmam gerekecek.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber