Firma Rehber

İki yıl içerisinde 15 defa soyulan kafeterya tekrar soyuldu – Son Dakika Türkiye Haberleri

Olay, Esenyurt Sultaniye ilçesi 331. Sokak'ta bulunan bir barda yaşandı. İddiaya göre hırsız, cadde üzerinde bir kahve dükkanı gördü ve kafenin penceresinden içeri girdi. Kantinde 2 alarm ve 16 kamera bulunmasını umursamayan hırsız, 22 saniyede mağazanın içindeki televizyonu aldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. Hırsızın barın önünde bir süre bekleyip camları açıp içeriye girip duvara bağlı televizyonu çaldığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden kimliği belirlenen şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Firma sahibi İsmet Bozacı, 2 yıldır devam eden hırsızlıkların kendisini yorduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Burayı 2 yıl önce devraldık. Abartmıyorum, 2 yılda 15 hırsızlık yaşadık. Hepimiz karakola gitmedik çünkü bazı hırsızlar o kadar profesyonel ki yüzlerini kapatıyor ve eldiven takıyorlar. Bu sefer kamera kayıtlarına baktık ve yüzü görünüyor. Şikayette bulunduk ancak henüz bir sonuç çıkmadı. Resmi belgelere göre şu ana kadar 3 televizyonumuz çalındı. Zaten dizüstü bilgisayarlarımız çalındı, şarj cihazlarımız çalındı, paramız çalındı. Biz buna bir çözüm istiyoruz. Televizyon artık orada değil. Bu adam neden hala yakalanamadı? Burada bir kamera var. Yıl 2024. Sadece benim dükkanımda 16 kamera var. Hadi ama bende olmadığı için sokağın her yerinde kameralar var. Bunun anlaşılmaması nasıl mümkün olabilir? Yüzü açıkça görülüyor. “Bu kişinin neden yakalanamadığını bilmiyorum” dedi.

Olaylar sırasında polisi aradığını iddia eden Bozacı, şunları söyledi: “Parmak izi vs arıyorlar. Ama bir şey olmadığını söylüyorlar. Ben burada bir tüccarım ve mağdurum. Bu soruna çözüm istiyoruz. Şimdi bir televizyon alacağım. Bu konuda hiçbir şey yapamıyorum çünkü tekrar geri gelmesinden korkuyorum. Nasıl bir çözüm bulacağımızı bilmiyoruz. Akşam kapatıp kontrol ediyoruz. Her yerde kameralar ve alarmlar var ama bu hırsızları durdurmuyor. Alarm çalsa bile hırsızın umrunda değil. En son girdiğinde adamın girdiğini gördük. 22 saniyede çıkıyor. Bu daha önce işimize giren hırsızın aynısı. Bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Şikayetçiyiz ve en ağır cezanın verilmesini istiyoruz. Burada çok sayıda tüccar var. “Bu çok yazık, çok yazık” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber